CHGP får en chance til i efteråret

CHGP får en chance til i efteråret

Sommeren 2020 må, grundet corona, undvære Copenhagen Historic Grand Prix som hvert år i august køres på Bellahøj. Til gengæld behøver den raceglade del af befolkningen ikke at vente et helt år før festlighederne løber af stablen igen.

“på trods af et corona-præget forår, får Copenhagen Historic Grand Prix altså en chance til”

CHGP har nemlig meldt ud, at der foreligger en ny dato som er sat til d. 9.-11. oktober hvor gaderne endnu en gang fyldes med racerbiler af både den helt gamle og helt nye slags. Det betyder, at CHGP i år falder sammen men kulturnatten i København.

Foto: Jokum Tord Larsen

På tapet i år er verdenspremieren på den elektriske PURE ETCR klasse, udover det faste repertoire med historiske racerbiler. PURE ETCR er en ny klasse som giver mulighed for at få et helt nyt syn på elektrisk race og serien kan bryste sig af at køre mesterskabet på baner som Goodwood og Daytona og selvfølgelig banen på Bellahøj. 
Foruden PURE ETCR køres også den danske TCR-serie med kørere som Jan Magnussen og Casper Elgaard i bilerne. 

Foto: Jokum Tord Larsen


Desuden køres Race for Riget hvor fartglade gæster traditionen tro kan købe sig til højfartsture rundt på banen med nogle af de kendte racerkørere.

Så på trods af et corona-præget forår, får Copenhagen Historic Grand Prix altså en chance til i efteråret og der er ikke andet tilbage end at håbe på, at vejret holder!

Tekst: Emma Steensen
Foto: Jokum Tord Larsen